Dinner-event in the Dark / Kulturtårnets pop-up restaurant

Præsenteres af Kulturtårnet på Knippelsbro

Kulturtårnets pop-up restaurant i januar 2019 lavet i samarbejde med mørkerestauranten Dark Waiter.

Dinner-event in the Dark er en middag som dig, din kæreste, ven eller dit selskab aldrig har smagt før – og som I aldrig vil glemme.
Det er sjovt, intimt og grænseoverskridende på én og samme tid. I uvante rammer i Kulturtårnet får I en oplevelse for livet – en unik oplevelse i Kulturtårnet på Knippelsbro. En oplevelse hvor alle jeres sanser får frit spil.

Hvad kan I forvente:
Når I ankommer til Kulturtårnet på Knippelsbro, vil I blive budt varmt velkommen af jeres vært der vil guide jer igennem aftenen, mens I nyder den lækre 6 retters sanse menu.
Under middagen vil der være interaktive indslag i form af lydquizzer og live performance som er med til at skabe en intens, anderledes og mindeværdig aften. Der vil være total mørkt i restauranten, men de synshandicappede tjenere tager sig godt af jer og sikrer, at I får en særlig aften sammen.

Prisen er 995 kroner per person.

Hvad er inkluderet?
• 6-retters sansemenu i totalt mørke.
• Vinmenu eller ikke-alkoholisk drikkemenu.
• The og kaffe.
• Lyd-quizzer og live performance.

Som en del af oplevelsen, er menuen hemmelig, men er en af jer allergiker eller vegetar, så kan man selvfølgelig få tilpasset sin menu ved at nævne det, når man booker oplevelsen.

Dinner-event in the Dark er en unik kombination af lækker mad, stærke sanseindtryk, en uforglemmelig oplevelse og masser af tid og rum til fordybelse og intime samtaler. I vil skiftevis grine, undre jer og gætte på, hvad I får at spise.
Maden er god, men når man ikke kan se, hvad man propper i munden, så er det grænseoverskridende (på den gode måde) for de fleste.

Adresse: Knippelsbro 2

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223