Drink&Bite: discover the Piedmontese taste!

Præsenteres af Strada del Barolo

Lørdag den 9. juni 2018 - København: Få en ekstraordinær smagsoplevelse og oplev smagen af italiensk gastronomi sammen med fremragende vine fra Piemonte.

Det vil være en enestående lejlighed for at prøve smagfulde parringer af de bedste kvalitetsprodukter fra den italienske gastronomisk verden, sammen med vine fra Piemonte, der er en af de vigtigste vinproducerende regioner i Italien og i verden!
En mad- og vinbegivenhed udformet til et ungt publikum, der vil få muligheden for at smage retter tilberedt til lejligheden af det omtalte "Bio-trattoria" Ché Fè i København. Retterne vil blive parret med vine fra udvalgte Piemonte-producenter, der er medlemmer af Strada del Barolo og I Vini del Piemonte, alt til en meget overkommelig pris!
Arrangementet foregår lørdag den 9. juni 2018 i Mogens Dahl Koncertsal: fra 18.00 til 21.00 buffeten består af otte retter, der er parret med tyve forskellige vine, blandt andet den berømte Barolo, en af de mest raffinerede og spændende vine i verden. En "personlig sommelier" vil præsentere de forskellige vine efter smag og foreslå den mest egnet kombination for hver ret.

PROGRAM:
18.00 / 21.00 >> prøvesmagning af 20 piemontiske vine + buffet middag med 8 retter: 249 DKK

Adresse: Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 Copenhagen, Denmark

Læs mere på: barolofriends.dk/events/drink-bite/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223