Eddikens anatomi – en middag skabt af no. 2 og Nordhavn Eddikebryggeri

Præsenteres af No. 2 & Nordhavn Eddikebryggeri

”Surt er farligt,” skrev Benny Andersen i sit berømte digt ”Diæt” fra 1964. Hos Restaurant no. 2 på Christianshavn tager de det sure med det søde – faktisk helt bogstaveligt – og viser i stedet, hvordan nogle af kongerigets fineste eddiker kan bygges ind i en menu fra ende til anden.

Brygmester Andreas Harder Fra Nordhavn Eddikebryggeri har udvalgt fem eddiker, som Søren Selin fra no.2’s Michelin-storebror, AOC, har brugt til at udvikle fem retter, der hylder alt fra syrlige solbær til hengemte hybenroser og balsamiske blommer.

Middagen eksekveres af køkkenchef Nicolaj Køster og serveres ved langborde. Det er muligt at tilkøbe en vinmenu med aperitif og fire glas tilpasset maden.


Menu
  • Østers med glaskål og enebæreddike
  • Jomfruhummer-salat med hybenroseeddike
  • Syltet makrel med graneddike og grønne jordbær
  • Torsk med majs, kantareller og solbæreddike
  • Modnet højreb med rødbede og fermenteret ribssaft
  • Blommesorbet med malt og balsamisk blommeeddike

Adresse: No. 2, Nicolai Eigtveds Gade 32, 1402 København

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Tilkøb af vinmenu
Aperitif plus 4 glas vin, der er udvalgt til aftenens menu
á 425,00 kr.
+ 21,00 kr.
onsdag 28. aug. 2019 kl. 18:00 - 22:00
á 475,00 kr.
+ 21,00 kr.
onsdag 28. aug. 2019 kl. 18:15 - 22:00
á 475,00 kr.
+ 21,00 kr.
onsdag 28. aug. 2019 kl. 18:30 - 22:00
á 475,00 kr.
+ 21,00 kr.
onsdag 28. aug. 2019 kl. 19:00 - 22:00
á 475,00 kr.
+ 21,00 kr.
onsdag 28. aug. 2019 kl. 19:15 - 22:00
á 475,00 kr.
+ 21,00 kr.
onsdag 28. aug. 2019 kl. 19:30 - 22:00
á 475,00 kr.
+ 21,00 kr.
onsdag 28. aug. 2019 kl. 20:00 - 22:30
á 475,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223