Eksklusiv Danmarkspremiere på Somm 3

Præsenteres af Erik Sørensen Vin A/S

Den tredje fim i rækken af Somm-film har snart verdenspremiere, men før filmen bliver tilgængelig for alle, har vi hos Erik Sørensen Vin formået at hente filmen hjem til en eksklusiv Danmarkspremiere. Derfor holder vi et yderst eksklusivt event, hvor vi rigtig gerne invitere dig med til at se filmen - som én af de første i Danmark.

Tirsdag d. 9 oktober og onsdag d. 10 oktober har Erik Sørensen Vin lejet biografsalen i Vester Vov Vov, hvor vi vil vise Somm 3 for første gang til offentligheden.

Til en vinfilm skal der selvfølgelig drikkes vin, og inkluderet i prisen er et glas Henriot Champagne inden filmen og et glas rød eller hvid fra vores Bourgogneproducent Bouchard Père & Fils, efter filmen på Vinbaren Vesterbro Torv. Din billet fungerer som betaling for glasset på Vinbaren Vesterbro Torv.

18.15 Champagne og ankomst på Vester Vov Vov
18.45 Præsentation af Erik Sørensen Vin
19.00 Visning af Somm 3
20.30 Vin på Vinbaren Vesterbro Torv

Prisen for visning af filmen, et glas Henriot Champagne og et glas Bouchard Père & Fils er blot 150,- kroner.

Der er et meget begrænset antal billetter til salg.

Hvad er Somm 3?

Somm er en række af ambitiøse vinfilm, der tager udgangspunkt i rollen som sommelier. Somm (2013) var den første film i rækken, der tog seeren gennem rejsen mod at blive Master Sommelier. Her følger man fire sommeliers, der døgnet rundt arbejder på at opnå den prestigefulde titel som Master Sommelier – en uddannelse med en af de laveste beståelsesgrader i verdenen. Den anden fim i rækken, Somm: Into the Bottle (2016), har fokus på, hvad der gør vin til vin, og den fortælles gennem 10 fundamentale historier om vin. Med Somm 3 kommer vi tilbage til de personer, der historisk har været med til at skabe den forståelse vi har for vin i dag.

Adresse: Absalonsgade 5, 1658 København V

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223