Eksklusiv Winemaker's Dinner med Philippe Cambie på Restaurant Marchal
Præsenteres af Løgismose
Navnet er kendt både i og udenfor Rhônedalen, hvor Philippe har sin daglige gang, og den muntre, sympatiske mand betragtes som en af verdens største kapaciteter, når det kommer til vine og appellationer i den sydlige Rhônedal, Er han ikke på farten som konsulent for flere af de mest prominente producenter i Châteauneuf-du-Pape, finder man ham på lokale restauranter i gang med det næste måltid. Mad og vin er hans verden og hans vinsmag afspejler hans hjertelige forhold til livet. Philippes egen portefølje af vine under navnet Halos de Jupiter er fremragende eksponenter for den drue, Philippe kalder kongen af Sydrhône, Grenache. Ledsaget af køkkenchef Andreas Baghs køkken på den et-stjernede Michelin-restaurant, Marchal, præsenterer Philippe en perlerække af sine vine særligt med fokus på den sublime årgang 2016.
Arrangementet inkluderer aperitif og snacks, 4 retters menu med ledsagende vine fra Halos de Jupiter, mineralvand og kaffe
Menu:
Stegt hummer med spæde grøntsager og hummer bisque
Pighvar med jordskokker, røget marv og rødvinssauce
Grillet due med syltede beder, rød endivie og sauce med lang peber
Galicisk okse med karamelliseret hvidløg og cremede kartofler
OBS : seating ved fællesborde
Adresse: Restaurant Marchal, Hotel d’Angleterre, Kongens Nytorv 34, 1050 København K