Fællesspisning: The Fat Mussel Monday

Præsenteres af The Fat Pike

The Fat Pike pudser gryderne af og inviterer på fællesspisning i muslingens tegn.

På The Fat Pike er der ingen tvivl om, at vi har tabt vores hjerte til havet og alle de lyksaligheder, der kan fiskes op derfra. På en række mandage finder kokkene de store gryder frem og serverer grydevis af hvidvinsdampede blåmuslinger ved bordene.

The Fat Mussel Monday:

Hvidvinsdampede blåmuslinger
med hvidløgssmør og persille. Serveres løbende i gryder ved bordet

The Fat Pike fries
med urtemayo

Grøn efterårssalat
med popcorn shrimps, krydderurter og sherry vinaigrette

150 kr. + gebyr pr. person

Børn
0-2 år spiser gratis, sidder på skødet
3-6 år. 75 kr. - Book billetter til de voksne og send derefter en mail til os; info@thefatpike.dk med dit navn og ønsket antal børn og betaler derefter på aftenen.
7 år+ regnes for voksne


Om The Fat Pike
The Fat Pike ligger på Islands Brygge i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en oyster bar i Boston eller en anden moderne havneknejpe går vi straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor vi dyrker det rå, upolerede og urbane.

The Fat Pike er drevet af Humanic, der blandt andet tæller Torben Klitbo, der grundlagde Cofoco og har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter herunder Høst, Llama og Scarpetta. Humanic driver foruden The Fat Pike også The Pizza Bro, The Shrimp, Kerne Pavillonen, Atrium Sankt Annæ og Pakhus Bryggen.

Adresse: Njalsgade 19D, 2300 Kbh. s


Der er ingen ledige datoer og restauranter


MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223