Fermentering

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Kom med ind i fermenteringens univers, og hør om hvad fermentering kan, og hvad du kan gøre med fermentering.

I løbet af dette kursus vil du få tips og idéer til, hvordan du kan bruge fermenterede grøntsager i din hverdagsmad, samt en gennemgang af fermenteringens principper. Der vil være mulighed for bl.a. at smage på forskellige fermenterede produkter, som kombucha og kimchi. Du kommer til at prøve kræfter med at lave din egen variation af enten kraut, kimchi, fermenterede citroner og forskellige grønsager.

Alt kan fermenteres.

Adresse: Sankt Kjelds Plads 14, 2100 KBH. Ø.

Læs mere på: hahnemannskoekken.dk/madkurser/fermentering
søndag 17. mar. 2019 kl. 10:00 - 13:00
Udsolgt
á 499,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223