FOLKEKØKKEN” MED LATINAMERIKAS BEDSTE KVINDELIGE KOK

Præsenteres af Hotel Saxkjøbing

FOLKEKØKKEN” MED LATINAMERIKAS BEDSTE KVINDELIGE KOK
Den danske kok, Kamilla Seidler (i 2016 kåret som Latinamerikas bedste kvindelige kok) skaber sammen med hotellets egne kokke en unik og fantastisk latinamerikansk middag baseret på Lollandske råvarer og serveret family-style.

Kamilla Seidler er udlært hos Bo Bech. Siden kom hun til Geist i København hvor hun avancerede til køkkenchef inden hun accepterede muligheden for at lede Claus Meyers madprojekt i Bolivia. I løbet af de fem år Kamilla var køkkenchef førte hun Gustu frem til en position som den 14. bedste restaurant i Latin Amerika(2016) og hun blev selv kåret til Sydamerikas bedste kvindelige køkkenchef(2016). I samme periode var hun med til at starte Manqa, som i praksis er 12 mindre madskoler i slumkvarteret El Alto udenfor La Paz hvor mere end 3000 unge fattige bolivianere har gennemgået en 6 måneder lang uddannelse. Kamilla er tilbage i Danmark hvor hun arbejder på at åbne sin egen restaurant. Hun regnes for en af verdens mest indflydelsesrige kvindelige kokke.

Når Kamilla er gæste kok på Hotel Saxkjøbing fremstiller hun sammen med hotellets kokke en større måltid der serveres family style. “Latinamerikansk mad med lokale råvarer”. I løbet af aftenen taler hun om sine erfaringer fra de fem år i Bolivia. Hvad der lykkedes, hvad der ikke lykkedes, hvad hun har lært og hvad vi andre måske kan bruge det til.

KAMILLA SEIDLER MENU
2. marts kl. 18.30
Velkomst, Menu, vin under middag samt kaffe.
pr. person kr. 795,-Adresse: Torvet 9

Læs mere på: https://hotel-saxkjobing.dk/events/folkekoekken-kamilla-seidler/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223