Fredag aften fejrer vi Madens Folkemøde 2022 med en festlig langbordsmiddag i godsets smukke lade.
Menuen er sammensat af kok Kevin Kroløkke, der er souschef på restauranterne Bæst og Mirabelle i København.
Du kan se frem til en sæsoninspireret menu, hvor det sprødeste af Lolland møder vildt over bål.
Middagen starter kl. 19.00.
Prisen er 375 kr. per person ekskl. drikkevarer.
Forret
Grønne asparges, radiser, babyfennikel og små gulerødder serveret med grøn olie, urtepesto, hybenroseeddike og røget yoghurt.
Mellemret
Lune og bløde tacos på sorte havregryn og lækkert bønnefyld.
Hovedret
Rådyr eller knoldselleri tilberedt over åben ild i bedste argentiske asado-stil. Serveret med kartofler, ærtepuré, grillet romainesalat, grønne jordbær, confiterede hvide asparges samt sauce på æblevin fra Fejø.
Du kan vælge mellem vegetar eller rådyr.
Dessert
Panna cotta med syrlig rabarberglaze af mælkegelato, cookies og frisk frugt.
Over 2 dage mødes vi og udveksler holdninger, viden og madglæde. Målet er blive klogere både på maden, os selv og hinanden.
Madens Folkemøde foregår den 3. og 4. juni 2022.
Følg Madens Folkemøde her: