Food & Film - ‘Kaptajnen’

Præsenteres af The italian, Dagmar Teatret & Madbillet.dk

EN MAD- OG FILMKLUB FOR DE KVALITETSBEVIDSTE
Food & Film er en mad- og filmklub, som hver måned udvælger en kvalitetsfilm (oftest prisbelønnet), som du kan se før alle andre. Inden filmen nyder i en vidunderlige treretters menu på restauranten The Italian, der ligger i Vester Voldgade, så I kan spadsere til Dagmar-biografen, hvor vi viser filmen.

MÅNEDENS FILM:

Storfilm i ”Der Untergang”-traditionen fra instruktøren af Flightplan, Red, Insurgent og Allegiant. ”En sensation”, skrev den tyske presse.
Den autentiske historie om en tysk desertør, der i krigens sidste dage finder en kaptajnsuniform, der får alle til at adlyde ham.

19-årige Willi Herold er på flugt i Tyskland i krigens sidste dage. Ved et lykketræf undslipper han sine forfølgere og har held til at gemme sig, men han må stjæle for at overleve. Udhungret og forfrossen finder han en kuffert i en forladt bil. Den viser sig at indeholde en uniform tilhørende en højtdekoreret kaptajn i Luftwaffe. Han tager den på bare for lige at se, men indser straks, at klæder skaber folk. Ingen betvivler for alvor hans rang og inden længe er han kommandant i en fangelejr, hvor han nådesløst myrder løs blandt sine egne. Hvorfor...? Fordi han kan...

SE TRAILER HER


MENUEN PÅ THE ITALIAN:

Kold tomatsuppe - croutoner, pesto og dadeltomater

-

Grillet unghanelår - majs, karotter, estragon og kantareller

-

Vanilje panna cotta - jordbær og cantucinicrumble


Pris 295 kr. inkl. menu og biografbillet

Tidspunkter:
Middag kl. 17.15 - Filmstart kl. 19.15

Middag: The Italian, Vester Voldgade 25, 1552 København V
Filmforevisning: Dagmar Teatret, sal 2., Jernbanegade 2, 1608 København V

Vær opmærksom på:
Vi kan desværre ikke lave alternative menuer til dette arrangement.
Biografbilletterne udleveres ved middagen.

Adresse: Middag: The Italian, Vester Voldgade 25, 1552 København V Filmforevisning: Dagmar Teatret, sal 2., Jernbanegade 2, 1608 København V

Søg ledige tider på the italian


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223