FOOD & TALK: 3 kvinder, 3 generationer, 3 historier

Presented by Hahnemanns Køkken, Østerbro

Månedlig tilbagevendende debataften hos Hahnemanns Køkken på Østerbro, København.

FOOD & TALK: 3 kvinder, 3 generationer, 3 historier

Mød Sandra Villumsen, Trine Krebs og Lone Landmand, når de d. 17. februar gæster Hahnemanns Køkken til årets første "FOOD & TALK". Få viden og inspiration til de mange måder vi kan leve vores liv på, samt hvordan vi kan tage ansvar for den verden vi lever i.



Om de tre kvinder:

Sandra Villumsen f. 1984. "Siden 2015 har jeg været medejer af Farendløse Mosteri, der danner rammerne for et producentfællesskab af 6 mindre fødevarevirksomheder, og et bofællesskab bestående af 7 voksne og 2 børn. Hver forår-sommer driver jeg grøntsagsproduktionen på gården i Market Garden-style, og afsætter til private, restauranter, højskoler mm.
I efterår-vinter-sæsonen laver jeg æblemost og cider, og passer plantagen sammen med Jens og Simon. Jordbruget er for mig midlet til forandring, især klimamæssigt. Vi har brug for at give jorden ro, og forstå den meget bedre, så den igen kan rumme tonsvis af kulstof, vand og liv, og dermed bære en naturlig fødevareproduktion i fremtiden - og vi har brug for at de unge vil tage del i dette vigtige og lærerige arbejde. Derfor er mit virke på gården altid forlænget i tiltag der rækker ud over os selv".


Trine Krebs f. 1976, født ind og opvokset i det konventionelle landbrug. Det fandt hun dog først ud af, da hun var en stor pige – og den første økolog dukkede op i hendes lokalsamfund. Siden da har der ikke været nogen vej tilbage i arbejdet med at udbrede viden og glæde om hvordan der er masser af vidunderlig mad til alle, hvis vi tør blive klogere på jorden, naturen, frøene og maden.
Trine er uddannet husholdningslærerinde fra Den Suhrske Husmoderskole i 2003 og lever på et økologisk landbrug på 12 hektar med udsigt ud over Isefjorden.


Lone Vitus f. 1967 er landmand, forfatter og samfundsdebattør. Hun har en kandidatgrad i mejeribrugsvidenskab samt en uddannelse til agrarøkonom og merkonom i økonomistyring. Hun har arbejdet i konventionelt landbrug, været videnskabelig forskningsassistent, været selvstændig svineproducent, problemløser i svinebesætninger, siddet i Danish Crowns repræsentantskab, undervist i statistik, levnedsmiddeltoksikologi og mikrobiologi m.m.
Lone ejer og driver Brandbygegaard, en lille økologisk gård beliggende nord for Horsens fjord. En tiendedel af jorden dyrkes med grøntsager, bær, vindruer, æbler m.m. og de resterende ni tiendedele er udlagt til natur. Alle afgrøder forædles på stedet bl.a. i gårdens vineri, Vinhuset Kvist & Vitus.

Du er velkommen til at komme tidligere - huset er åbent.
Billetten koster 200 kr. inkl. suppe og brød i pausen. Der vil være mulighed for at købe øl, vin, te og kaffe.

Address: Sankt Kjelds Plads 14

Read more: https://hahnemannskoekken.dk/begivenheder/food-and-talk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.