Restaurant Kronborg har, i anledningen af Copenhagen Beer Week, komponeret en lækker forårsplatte med stamgæsternes favoritter, bl.a. deres hjemmebagte tarteletter, som vandt danmarksmesterskabet i tartelet 2021, og deres populære pandestegte rødspættefilet, som Berlingskes anmelder Søren Frank udnævnte til ’byens bedste’.
Brygmester Michael Rahbek fra Nørrebro Bryghus har sammensat en ølmenu, der supplerer platten på bedste vis, bl. a. med bryghusets nye satsning: New England IPA.
Restaurant Kronborg drejer sig om hygge og hjemmelavet mad baseret på gode råvarer.
Det er teamets mål at servere klassisk dansk smørrebrød, der smager godt og ligger behageligt i maven, drikkevarer af høj kvalitet og kaffe brygget med omhu. Alt sammen i hyggelige lokaler, hvor gæsterne føler sig velkomne og har det rart.
Kort sagt: Et sted, hvor vi gerne selv ville være gæster, når vi holder fri.
Pris 469 kr. Inkl. Gebyr.
Følg Restaurant Kronborg på:
Facebook
Instagram
Følg Nørrebro Bryghus på:
Instagram
Karrysild med 'smilende' æg
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Kronborgs gravad laks med limecreme
-
Ribbensteg med rødkål og "surt"
Tartelet med høns i asparges
-
Hø-ost med kompot
Ølmenu komponeret af Michael Rahbek, brygmester hos Nørrebro Bryghus
Stuykman Weissbier
Ravnsborg Rød
New England IPA