FRANSKE TÆRTER MED SÆSONENS FRUGTER

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Masterclass med Marie Holm, madjournalist, kogebogsforfatter, redaktrice og radioformidler – bl.a. kendt fra Radio 24/7.

Lær at bage de lækreste franske tærter helt fra bunden, og få tips til, hvordan man udvikler sine egne tærteopskrifter og hvilke smagskombinationer, der fungerer bedst.

”Tærtebagningens kunst er i virkeligheden ret simpel,” siger Marie Holm. Det kræver kun en god mørdej eller butterdej og noget basisfyld, så kan man altid servere en tærte.”

Marie elsker tærter, og hun fortæller: ”For mig er tærte den perfekte afslutning på stort set ethvert måltid efterår og vinter. En tærte giver sådan en varm og hjemlig følelse, og samtidig kan den være en meget eksklusiv, posh-looking dessert. Og så er det en af disse desserter eller eftermiddagskager, man kan lave i forvejen, så man ikke behøver at storme rundt i sidste minut, når man har gæster.”

Denne aften vil Marie Holm lære os at lave perfekte franske tærter med de to slags basisdej og med fyld af friske, sæsonbestemte økologiske frugter.

Vi skal først lave to forskellige klassiske tærter:

Den franske klassiker Tarte Tatin af danske æbler, masser af karamel og en fyldig, flerlaget, sprød butterdej.

Dernæst en skøn sveske - armagnactærte med en fantastisk mandelmørdej og mandelcremefyld.

Til sidst skal vi bage den tærte, Marie har bagt og serveret det meste af sit liv: Tarte au citron meringuée. En skøn, klassisk tærte som kan varieres med andre citrusfrugter som grapefrugt eller bergamotter.





Dato: den 1. november 2018, kl. 17 – 21.

Sted: Hahnemanns Køkken, Sct. Kjelds Plads 14, 2100 København Ø

Pris: Kr 850

Max 12 personer, inddelt i 3 grupper

Kurset foregår på dansk.

Der vil blive serveret the, kaffe og snacks ved ankomsten.

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København Ø

Læs mere på: https://www.hahnemannskoekken.dk/madkurser/taerter-kursus
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.