Frederiksberg Høstfest 2018 - Rub & Stub

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

En familievenlig og fællesskabsorienteret middag baseret på høstens overskudsvarer


Rub & Stub tilbyder en bæredygtig og familievenlig høstmiddag, hvor der bliver sat fokus på høj stemning, god mad og overskudsvarer. Overskudsvarer er råvarer, som, uden at fejle noget, havde risikeret at blive kasseret, hvis ikke vi tog os kærligt af dem. I høstsæsonens ånd har vi ekstra fokus på sæsonens overflod, og vi inkorporerer den del af høsten, der normalt kasseres: Så kom og nyd de skæve grøntsager, og de grøntsager der normalt er for små og for store til at blive solgt. 


Børn og barnligesjæle er særlig velkomne ved dette familievenlige bord, hvor vi lægger farvekridt frem og har ekstra plads til leg og sjov. 


Menuen til høstfesten baseres hovedsageligt på overskudsvarer, hvilket også betyder, at den først skabes i ugen op til høstfesten – ganske simpelt fordi vi først her kender til de tilgængelige overskudsvarer. Det betyder, at menuen vil være en overraskelse indtil, I sætter jer ved bordet. Men selv hos overskudsvarerne er det høstsæson, så vi kan garantere, at måltidet vil emme af høst og sensommer.


Middagen til Frederikberg Høstfest er lavet i et tæt samarbejde med Fødevarebanken.


Menu
Forretten er sat sammen af en række forskellige salte overskudssnacks. Det vil fungere som en uformel forret, som gæsterne kan dele på tværs af bordet.


Hovedretten vil bestå af en lille håndfuld retter, der serveres på fade og skal deles family style. Den er baseret på høstens overskud og er generelt grønt orienteret.


Desserten baseres på sensommerens frugter: æbler, pærer og blommer. Desserten bliver en særlig social del af måltidet, der bliver serveret i picnickurve som op til 10 mennesker skal dele og spise sammen.


Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Det er muligt at købe drikkelse på dagen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.


Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune, Økologisk Landsforening og Copenhagen Cooking & Food Festival. Høstfesten er støttet af Tuborgfondet. Jalm&B sørger for lækkert Artisanbrød til bordet, og Il Fornaio sørger for økologisk olivenolie at dyppe brødet i. Ramlösa stiller vand på bordet til gæsterne. Fødevarebanken tager sig af madoverskuddet.



Adresse: Frederiksberg allé, 1820 Frederiksberg

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223