Frederiksberg Høstfest 2018 - Sans Souci/Promenaden

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Det er første år vi byder velkommen til de to lokale Frederiksbergs helte, Sans Souci og Promenaden.
Sans Souci Restaurant & Vinstue er opført i 1902 og ligger på Madvigs Allé i hjertet af Frederiksberg. De smukke historiske lokaler rummer en helt særlig ånd og har indtil i dag kun haft fem ejere. De er kendt for klassisk danske frokost og for en aftenmenu med et varieret udvalg af danske og franske klassikere altid velsmagende med saft og kraft og med fokus på kvalitet og de gode råvarer.

Promenaden 1932 er en klassisk perle fra 1932, som ligger midt på Frederiksberg Allé, de favner både en hurtig kop kaffe, en lækker morgenmad til dem, der har tid, en indbydende frokost og en aften fyldt med klassiske retter. De to restauranter, der til dagligt bespiser Frederiksberg-borgerne med klassiske retter, har teamet op med øko-bondegården Langebjerggaard som ligger i Vemmelev, og med øko-bondegården Seerupgaard, som ligger ude på Amager.

Teamet fortæller: ” Vi sørger for en hyggelig aften ved langbordene og gør vores bedste for, at alle får en dejlig aften med skøn mad. Vi glæder os til at se en masse nye gæster og alle vores stamgæster”

Menu
Grillet porre med myntepesto, kapers, røget mandler og feta crumble
Bagt græskar med egne kerner, havtorn og dild
Stegt spidskål og radiser med rabarber-vanilje vinaigrette og rugbrød croutons

Langtidsstegt lammebov med jus, nye kartofler, kompot på squash, fennikel og tomat samt salat med grønkål og æbler i grovsennepsdressing

Panna cotta med sensommer bær

Landmændene
Langebjerggaard, der leverer lam til denne menu, ligger i Vemmelev og har fokus på deres lam, som lever på strandenge, hvor de spiser salturt og tang. Til dagligt har Langebjerggaard også en anden kerneværdi; Unge med svære problematikker i form af psykiske, sociale, adfærdsmæssige og indlæringsmæssige problemstillinger.

Ude på Seerupgaard på Amager finder du over 100 sorter i marken, og her er dyrket grøntsager, siden hollænderne kom til øen i Christian 2’s tid. Seerupgaard blev omlagt til økologi i 2014, og de dyrker et væld af spændende grøntsags-sorter, urter og blomster. Kig forbi til sæsonens arrangementer og smag deres fantastiske koldpressede honning.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Det er muligt at købe drikkelse på dagen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune, Økologisk Landsforening og Copenhagen Cooking & Food Festival. Høstfesten er støttet af Tuborgfondet. Jalm&B sørger for lækkert Artisanbrød til bordet, og Il Fornaio sørger for økologisk olivenolie at dyppe brødet i. Ramlösa stiller vand på bordet til gæsterne. 



Adresse: Frederiksberg allé, 1820 Frederiksberg

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.