Frederiksberg Høstfest 2018 - Timm Vladimirs Køkken

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Timm Vladimirs Køkken handler om nærvær, relationer og oplevelser, og det er også disse værdier, som vi viderefører til årets høstfest. På vores madskole er det jo oftest gæsten, der selv tilbereder maden. Men på denne aften kan vores gæster læne sig tilbage, nyde stemningen, smagene og lade sig forkæle, når Timm & team står klar med snack og en fantastisk tre-retters høst menu i partnerskab med Nørbys Grøntsager - en økologisk landmand fra klippinge.


Timm Vladimirs Køkken er stolte over, at være en del af Frederiksberg Høstfest igen og ser frem til at være med til at forene jord til bord-princippet sammen med Nørbys Grøntsager. Vi glæder os til at gøre Frederiksberg Allé og Høstfesten endnu sjovere og mere smagfuld. Vel mødt til en hyggelig aften, glade mennesker, skøn mad og masser af god høststemning på Frederiksberg.


Menu  • Spæde danske grøntsager, sprød jord og urtecreme

  • Sprød kartoffel med blød kartoffelkompot med creme-fraiche bacon, ost og urter

  • Glad BBQ Øko-gris, sæsonens-coleslaw, majskolber med syrnet fløde og havgus serveres med hjemmebagt brød


Dekonstrueret dansk jordbærtærte - mazarin, chokolade, jordbær, vanilje og gelé


Landmand
Nørbys Grøntsager er en økologisk gård, hvor der dyrkes op til 50 forskellige økologiske afgrøder om året. Deres energiproduktion er grøn med vindmølle, solceller og solvarme, og i marken arbejdes der med frugtbar jord og minimal jordbelastning. Nørbys grøntsager har også en velassorteret gårdbutik, hvor størstedelen af deres produkter sælges gennem. Gården har desuden et hønsehold på 250 høns, hvis vigtigste opgave er at holde frugtplantagen ren og levere æg til alle Nørbys kunder. 


Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Det er muligt at købe drikkelse på dagen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.


Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune, Økologisk Landsforening og Copenhagen Cooking & Food Festival. Høstfesten er støttet af Tuborgfondet. Jalm&B sørger for lækkert Artisanbrød til bordet, og Il Fornaio sørger for økologisk olivenolie at dyppe brødet i. Ramlösa stiller vand på bordet til gæsterne. 


 Adresse: Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223