Frederiksberg Høstfest: Anarki x Nørbys Grøntsager

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Anarki, der til daglig bor på Vodroffsvej, er en blevet en institution på Frederiksberg, og bistroen er igen i år en del af Frederiksberg Høstfest. Her serverer de en lækker tre-retters middag i samarbejde med Nørbys Grøntsager.

Anarki er et kompromisløst bistrokøkken, der - som navnet antyder - er uden dogmer, både hvad angår mad og vin. De lader sig inspirere af hele verden og lader sig ikke begrænse af at skulle passe ind i en bestemt køkkentype, så længe råvarerne er i top. Michelin-guiden har gennem flere år tildelt Anarki en ’Bib Gourmand’, som er en udmærkelse, der tildeles restauranter, der serverer god mad til gode priser. Læs mere om Anarki her http://restaurant-anarki.dk/anarki/

Nørbys Grøntsager er en økologisk gårdbutik ikke så langt fra Køge. De dyrker op til 50 forskellige økologiske afgrøder om året. Deres energiproduktion er grøn med vindmølle, solceller og solvarme, og i marken arbejdes der med frugtbar jord og minimal jordbelastning. Du kan læse mere om Nørbys grøntsager her

Det praktiske: Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.30, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking & Food Festival. Høstfesten er også støttet af Tuborgfondet. Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfru olivenolie til at dyppe brødet i.


Menu

Grillet spidskål med brunet smør og parmesan 

Kalvefrikassé med nye danske kartofler og grøntsager fra Nørbys Grøntsager

Trifli med æblerAdresse: Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223