Frederiksberg Høstfest: Restaurant Lola x Seerupgaard

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Restaurant Lola er drevet af kokken Kamilla Seidler og hendes kokke-partnere, der har rejst i alle hjørner af verden. Det kan man smage i Lolas gastronomi, som både har inspiration fra Latinamerika, Indien, Sydøstasien og Norden. Restauranten hører til daglig hjemme på Christianshavn, hvor den ligger smukt i en gammel mølle med udsigt over volden.
Lola med Kamilla Seidler i spidsen har to gange tidligere været af del af Frederiksberg Høstfest

Bag Seerupgaard på Amager står Neel og Marc Seerup Hansen. Jorden har været dyrket i mange generationer siden Hollandske bønder på opfordring fra Christian 2. kom til Amager for at forsyne København med gode grøntsager. Gårdens jord blev i 2014 omlagt til økologi, og der dyrkes et væld af spændende grøntsagssorter, urter og blomster. I løbet af sæsonen inviterer gården til arrangementer hvor du fx kan smage deres fantastiske koldpressede honning.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfru olivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.


Menu

Forret
Squash, zucchini, courgette - kært barn har mange navne og med masser af sommerblomster! 

Hovedret:
Grillede porrer, løg og kål med braiseret cochinita gris og sprøde salater

Dessert:
Posset med syltede rabarber, skovmærke og sprødt, sødt brød



Adresse: Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.