Frederiksberg Høstfest: EWALDS x Seerupgaard

Præsenteres af Copenhagen Cooking

EWALDS på Allegade er et stykke af Frankrig på Frederiksberg. Brasseriet er med på Frederiksberg Høstfest for første gang, og vil i samarbejde med økologiske Seerupgaard på Amager stå for en lækker tre-retters menu.

EWALDS er et klassisk fransk brasserie på Frederiksberg. Her kan selv de mest frankofile få stillet deres lyster, med klassikere som hvidvinsdampede moules frites, rørt tatar og steak med sauce bearnaise på menuen. Bag EWALDS står Søren Ewald Fossum, der har drømt om restauranten siden han som ung gik i lære hos sin morfar ved Slagter Lund på Frederiksberg. EWALDS serverer Sørens yndlingsretter med inspiration fra køkkenerne, som han igennem tiden har stået i.

Bag Seerupgaard på Amager står Neel og Marc Seerup Hansen. Jorden har været dyrket i mange generationer siden Hollandske bønder på opfordring fra Christian 2. kom til Amager for at forsyne København med gode grøntsager. Gårdens jord blev i 2014 omlagt til økologi, og der dyrkes et væld af spændende grøntsagssorter, urter og blomster. I løbet af sæsonen inviterer gården til arrangementer hvor du fx kan smage deres fantastiske koldpressede honning.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfru olivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.


Menu

Ewalds vil i samarbejde med Seerupgaard på Amager stå for en velsmagende 3-retters menu med fokus på sæsonens friske og sprøde grøntsager. 



Adresse: Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 20. aug. 2021 kl. 17:00 - 21:00
Udsolgt
á 249,00 kr.
+ 21,00 kr.