På Promenaden 1932 er der blevet serveret mad siden 1932, og det er i dag en Frederiksberg brasserie-klassiker, med et moderne tvist, placeret midt på Frederiksberg Allé. De var sidste år med i Frederiksberg Høstfest for første gang, og i 2019 vender de så tilbage. Denne gang er menuen udarbejdet i partnerskab med det lille landbrug Ellevang, som er kyndige i alt, hvad der sig hør og bør omkring produktion og smag af gode grise.
Promenaden 1932 er et af Frederiksbergs helt klassiske steder, der som navnet antyder har eksisteret siden 1932. Samtidig er det et moderne brasserie, der serverer både morgenmad, frokost og middag, og hvor smagen, de lokale råvarer, det gode håndværk og masser af atmosfære er omdrejningspunktet. https://www.promenaden1932.dk/
Ellevang Landbrug ligger på Falster og drives af de to unge landmænd Stine Rewers Piil og Troels Piil, som ihærdigt passer og plejer de gryntende, glade og ikke mindst økologiske grise. Grisene både fødes og dør på sin mark - og ind i mellem er de ude hele året eller rettere når de gider, for de har små huse og tørt halm, de kan vælte sig i, når vinden bider, markens pløre bliver for meget eller solen bager. https://www.ellevanglandbrug.dk/
Det praktiske: Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.30, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.
Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking & Food Festival. Høstfesten er også støttet af Tuborgfondet. Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfru olivenolie til at dyppe brødet i.
Salat af kål, ærter og nøddevinaigrette
Jordskokker, nye løg og rygeostcreme
Ristede kikærter, radiser og agurk
Braiseret økologisk Ellevang-gris med gulerod, broccolini, knust kartoffel, løvstilke og urtesauce
Rabarber trifli