Frederiksberg Høstfest: Timm Vladimirs Køkken x Hegnsholt

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Det er tredje gang, at Timm Vladimir og hans dygtige folk rykker ud til Frederiksberg Høstfest. I år teamer de op med den økologiske gård Hegnsholt, og som noget nyt får gæsterne selv lov til at være til at skabe middagen - ligesom man er det i Timm Vladimirs Køkken til daglig.

Timm Vladimirs Køkken er Danmarks største madskole med kursuskøkkener i Valby og i Aarhus. De tilbyder madkurser for virksomheder og private, og derudover har de eget bryghus og en specialiseret eventafdeling, som rykker ud og laver specialopgaver og madkurser ude hos kunderne.

Hegnsholt er et lille værdidrevet speciallandbrug med en vision om at finde den ultimative kobling mellem holdningsbaseret produktion og unikke produkter. Her bliver dyrene fodret så bæredygtigt så muligt med gårdens eget græs og madrester. Hegnsholt ligger i Lejre og drives af Johanne Schimming, der har økologi som udgangspunkt og sætter dyrenes absolutte trivsel i højsædet.

Det praktiske: Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.30, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking & Food Festival. Høstfesten er også støttet af Tuborgfondet. Jalm&B sørger for lækkert Artisanbrød til bordet, og Il Fornaio sørger for økologisk olivenolie til at dyppe brødet i.Adresse: Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
fredag 23. aug. 2019 kl. 17:30 - 21:00
Husk eget service!
á 229,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223