Frederiksberg Høstfest: Timm Vladimirs Køkken x Vester Elkær

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Det er tredje gang, at Timm Vladimir og hans dygtige folk rykker ud til Frederiksberg Høstfest. I år teamer de op med den økologiske gård Hegnsholt, og som noget nyt får gæsterne selv lov til at være til at skabe middagen - ligesom man er det i Timm Vladimirs Køkken til daglig.

Timm Vladimirs Køkken er Danmarks største madskole med kursuskøkkener i Valby og i Aarhus. De tilbyder madkurser for virksomheder og private, og derudover har de eget bryghus og en specialiseret eventafdeling, som rykker ud og laver specialopgaver og madkurser ude hos kunderne.

Vester Elkær er et lille værdidrevet landbrug med fokus på økologi og en vision om at finde den ultimative kobling mellem hensigtsmæssig produktion og unikke produkter. Landbruget ligger i Nordjylland ved Limfjorden og driver som en af de få i Danmark økologisk fåreavl med den gamle fårerace Hvidhovedet Marsk, som er en af de to oprindelige fåreracer i Danmark. 

Det praktiske: Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.30, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking & Food Festival. Høstfesten er også støttet af Tuborgfondet. Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfru olivenolie til at dyppe brødet i.


Menu

Salmojero med sprød skinke, grøn olie og urter

Braiserede lammetacos med syltede løg og sommergrønt

Tres leches med grillede jordbær og tequilaskumAdresse: Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223