Friday Food: Kulturtårnet indtager CPH Village

Præsenteres af Kulturtårnet på Knippelsbro

Friday Food: Kulturtårnet indtager Cph Village

SEJL MED KULTURTÅRNET
Hop med om bord, når Kulturtårnet fredag d. 3. maj rykker Friday Food længere ud på havnen og indtager containerbyen CPH Village!

MENU

Hovedret:
Kylling m. smør og timian, ristede kartofler og sommersalat på gulerod, æble, mayo og yoghurt.

Dessert:
Gateau Lawrence (chokolade- og mandelkage)

Kok: El Patron, tacos by Armando

PRIS
195 (inkl. bådtur og 2 retter)

Vi mødes kl. 18.00 foran Kulturtårnet. Sammen går vi ned til Cirkelbroen, hvor vi stiger ombord på en båd, der fragter os rundt i havnen. Vi starter aftenen ud med en mini-bro-tour inden vi lægger til anker ved Cph Village. Turen går forbi Knippelsbro, Langebro, Lille Langebro og det gamle Christianshavn. Der vil være et par brofortællinger undervejs, men mest af alt skal tiden bruges på at nyde vandsiden af København, inden der serveres et godt måltid Friday Food. Vi henter vin under Knippelsbro hos Rosforth inden afgang – og det er muligt at købe et glas undervejs.

Afgang kl. 18.00 fra Kulturtårnet på Knippelsbro.

Kl. 19.00-22.00: Ankomst til CPH Village - middagen serveres ved langborde i CPH Village Fælleshuset. Baren er åben udenfor hvor udsigten, musikken og kunsten kan nydes af alle.

Kl. 22.00: Arrangementet slutter.

Det er muligt at tage bus 9A tilbage til Christianshavns st. og havnebussen tilbage til Knippelsbro.

KUNST, CHILL OUT & MUSIK
Kunstner Matilde Digmann er inviteret ind til at skabe et værk til Refshaleøen. Digmann vil på dagen skabe et nyt gavlmaleri til københavnere, der er den nye bydel værdig. Digmann blev for nyligt udvalgt til at lave det imponerede gavlmaleri ved Amager Bio, der var støttet af bl.a. Tuborg. Både før, under og efter middagen kan du følge med i værkets tilblivelse.

Baren er åben under hele arrangementet, og det er muligt at forsyne sig med kolde fadøl, mens musikken spiller udenfor. Hold øje på eventet her, når vi deler aftenens musikprogram...

OM KULTURTÅRNET X CPH VILLAGE

Cph Village arbejder på at løse den boligkrise, der har været i København gennem de sidste mange år. Derfor genbruger de gamle shippingcontainere til at skabe betalelige og flytbare studieboliger. Cph Village's første containerby findes nu på Refshaleøen.
Fælleshuset er bygget af stablede containere med 12 meter til loftet. Det er bygget til Cph Village's beboere, men også til resten af københavnerne. Det skal huse events, fællesspisninger, fester, kunst og kultur for hele byen, og Kulturtårnet er her inviteret ind til at indtage dette rum.

Siden Kulturtårnet i sommeren 2017 slog døren op for offentligheden, har det lille brotårn huset alt fra udstillinger, pop up-restauranter, koncerter, talks, overnatninger i tårnet og radiobiografter. Kulturtårnet ser det som sin fornemste opgave at skabe kultur i et af byens mest ikoniske bygninger.

Fælleshuset åbner officielt fredag d. 3. maj.
Kulturtårnet samarbejder med Cph Village om at skabe kulturoplever i byens rum i hele 2019.

Adresse: Kulturtårnet på Knippelsbro

fredag 3. maj. 2019 kl. 18:00 - 21:00
á 195,00 kr.
+ 11,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223