Garagevin 2019

Præsenteres af Foreningen af Danske Vinimportører

Garagevin er en vinmesse for både novicer og den hærdede connoisseur.

Den finder sted i nogle af Danmarks smukkeste vinmarker i Avedøre – blot et stenkast fra Rådhuspladsen i København. Her finder du små og mellemstore vinimportører, der står klar med smagsprøver på vine, som de personligt har udvalgt ved besøg hos vinbonden på stedet. Og som med liv og sjæl kan fortælle om oprindelse, undergrund og mikroklima – og måske endda øjnenes farve på vinbondens kønne datter!

Hvad er Garagevin
Vi har aldrig lavet en egentlig definition på hvad Garagevin er, men populært sagt er ”garagevine” vin fra små uafhængige producenter med fokus på kvalitet – og ikke de ”brandede” konsumvine. Garagevine er typisk vine med personlige historier fra vinbønder, der har lagt al deres sjæl og nerve i de vine de fremstiller. De har alle et engagement og en passion, som vi mener der kan smages i den vin de fremstiller.

En af de helt store oplevelser på Garagevin er også, at udstillerne står under hver sin pavillon på Dansk Vincenter. Dette er med til at give en helt speciel stemning. Du får rig lejlighed til i ro og mag at komme rundt og smage – og samtidig få en god vinsnak med de mange dygtige og vidende udstillere.

Husk – Garagevin er en ”slow wine” vinmesse.
Velkommen – og rigtig god fornøjelse.

Adresse: Dansk Vincenter, Byvej 55, 2650 Hvidovre

Læs mere på: https://www.find-din-vin.dk/begivenhed/garagevin-2019/
lørdag 24. aug. 2019 kl. 11:00 - 16:00
denne billet giver adgang til at smage ca. 300 unikke vine
á 200,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223