Hahnemanns Køkken x Østergro x Allan Jenkins

Præsenteres af Hahnemanns Køkken

Kom med på morgenvandring gennem Østerbro med den britiske journalist, Allan Jenkins, og find ud af hans særlige forbindelser til Danmark og København. Lyt til fugle, oplev hvordan byen vågner op og hvordan morgenrutinerne kan være forskellige og hvilken effekt det kan have på din dag. Og livet.


Allan Jenkins er redaktør for det britiske magasin The Observer Food Monthly og en passioneret gartner (Plot 29: En kærlighedsaffære med jord). Han har lige udgivet en ny bog om MORNING (Sådan får du tid: et manifest) og vil på turen tale om sine møder og oplevelser: Han skrev en tidlig morgen-dagbog fra sit vindue, interviewede tidlige risers som Jamie Oliver, kiggede på forskellige kulturer og vaner og har mange morgenhistorier at dele med os.


Turen slutter på Østergro, hvor Gro Spiseri og Hahnemanns Køkken vil servere en smuk morgenmad, mens du nyder udsigten over byen. Vil du bringe morgenroen med dig hjem, så kan du købe MORNING (How to make time: a manifesto) af Isabella fra Books & Company, der også vil deltage i eventet.


Billetten inkluderer turen med Allan (engelsk) og morgenmad med kaffe eller te.


Vi vil mødes kl. 08.00 på Hahnemanns Køkken, og det tager ca. 2-3 timer.Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København Ø

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223