Hjemme Hos Anika Madsen

Præsenteres af Anika Madsen

Dette event er et af Copenhagen Cooking & Food Festivals signaturkoncepter: 'Hjemme Hos'.


Oplev en formidabel aften og middag, når køkkenchef på den nyåbnede 'Roxie', Anika Madsen, inviterer dig hjem på sin terrasse på Frederiksberg:  


"Forvent "Backyard barbecue with an edge", når jeg denne aften inviterer dig og syv andre til en middag, hvor gode råvarer bliver præsenteret i en blanding af dele og egoist retter. Jeg har teamet op med Emil Rodam, som også har sine rødder i kadeau-familien og til dagligt er min samarbejdspartner på Roxie. 


Vi vil gerne invitere til en social-dining oplevelse på min terrasse i hjertet af Frederiksberg, hvor vi alle vil komme hinanden ved. Middagen vil bestå af råvarer og retter i Roxies ånd, hvor I kommer helt ud til verdenshjørnerne og hjem igen til den danske, solskins klippeø, Bornholm. Vi stiller Yakitori-grillen klar på bordet, hvor der vil være servinger, som man selv skal grille denne aften.


Vi glæder os til en hyggelig aften sammen jer."


Snacks


Pac choi og Nam Jim - Kaviar og fermenteret kartoffelbrød - Kyllingelever parfait og grillet brød - Grillede kyllingehjerte og teriyaki


Retter


Ceviche af slethvar, stikkelsbær og grillede nye majs - Grillede Tabouriech østers, nye kål fra Lammefjorden og vinaigrette på syltede grønne jordbær - Tatare og fermenteret svampe - Farseret kyllingevinger og brændt blå ost - Grillede pighvar, sommerfrikassé på trompetsvampe og sauce på knivmuslinger - Cremefraiche, vallekaramel og sensommer bær


Vin, vand og kaffe er inklusiv i prisen. 


Da vi tager udgangspunkt i sæsonens råvarer, kan der forkomme ændringer i menuen


  Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223