Hjemme Hos Jacob Marsing-Rossini

Præsenteres af Jacob Rossini

Dette event er et af Copenhagen Cooking & Food Festivals signaturkoncepter: Hjemme Hos

Kom hjem til manden, der er førende ekspert og importør af caviar i Skandinavnien, når Jacob Marsing-Rossini inviterer til dig til en overdådig og luksuriøs caviarmiddag:  

"Er caviar bare caviar? Absolut ikke. Caviar er kompleks i sine smage, og det hele handler om at sammensætte den helt rigtige type rogn med den rigtige mængde og type salt for at få den bedste kvalitet. Jeg vil derfor invitere dig på en rejse ind i caviarens verden, hvor vi skal udforske den simple, men eksklusive spise - fiskeæg og salt.

Aftenen starter med en caviarsmagning af mindst seks forskellige caviar. Imens vi smager os igennem herlighederne, vil jeg give jer en indsigt i verdensmarkedet for caviar: Hvad caviarens historie er, hvor produkterne farmes og hvem spillerne på markedet er netop nu. For at uddybe caviarens kompleksitet, vil I efter smagningen få serveret en 5-retters menu, hvor caviar spiller hovedrollen. Til middagen vil der blive serveret champagne og vin. 

Jeg glæder mig til at se jer og tage jer med på en overdådig og lærerig rejse, hvor I både skal nyde og blive klogere på den luksuriøse spise". 

Adresse oplyses ved køb af billet.



Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.