Hjemme Hos Lærke Kløvedal

Præsenteres af Lærke x Iluka

Københavnske restauranter er Politikens Madanmelder Lærke Kløvedals andet hjem. Til årets Copenhagen Cooking har du derfor chancen for at komme til fyraftensgilde hos Iluka og høre Lærke Kløvedal fortælle om sin kærlighed til gastronomi, gode råvarer og madhåndværk.

Ordet iluka stammer fra aboriginal og betyder ”tæt på havet” – og det er lige præcis det, denne eftermiddag i selskab med Lærke Kløvedal og indehaver af Iluka, Beau Clugston, centrerer sig omkring. Med en opvækst på første række til Vesterhavet har Lærke Kløvedal, der - som efternavnet afslører - er datter af eventyreren Troels Kløvedal, en stor forkærlighed for det simple, rene køkken og de skatte, som findes i havets spisekammer. Og det er netop sådan Beau Clugston går til menuen på Iluka – kompromisløs havmad, ingen dikkedarer og super-friske råvarer.

Sammen med en lille håndfuld madglade gæster skal I spise østers, åbne søpindsvin, smage helt friske jomfruhummere, som stadig spræller med halen og mere til! Det hele skylles ned med god vin og ditto historier om alt fra sømad og en barndom på Nordkaperen til livet som anerkendt tv-vært på ’Lærke Møder…’ og gourmettosset madanmelder.

Forbered dig på et skaldyrsgilde uden sidestykke, når Lærke Kløvedal og Iluka sørger for en eftermiddag i havets tegn!



Adresse: Iluka, Peder Skrams Gade 15, 1054 København

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.