HOPPERS & OYSTERS

Præsenteres af KANDY SPICES & ROUGE OYSTERS

Hoppers & Oysters og masser af sprød naturlig vin er på menuen når David endnu engang besøger Rouge Oyster på Gammel Kongevej.
Den lille hyggelige og hippe østersbar er den eneste af slagsen i danmark og der bliver hurtigt fyldt ved de få borde og ståpladser i baren... det bliver helt sikkert en aften med fuldt hus og god vin i glasset og lækker lyd i højtalerne.

Øster, frisk bæredygtig fisk og "hoppers" tages under kærlig behandling når David de Silva serverer et par af hans favorit retter som er inspireret af sit ophav fra Sri Lanka.

Menu 150 ,-

Oyster Romegus Speciale
With hot sauce & turmeric mignonette

Roti tostada
Topped with "raita", fish ceviche & Sri Lankan salad

“Egg hopper”
Fermented rice and coconut crepes
With cured egg yolk, herbs & fish roe


150,- pr pers.
_______________

KANDY SPICES
Hoppers by KANDY SPICES er den første srilankanske pop up restaurant i Skandinavien. David de Silva er opvokset i Danmark med en dansk mor og en srilankansk far og i flere år drev David restauranten DAVIDS BISTRO i København. I perioder tidligt på benene, når han kokkererede Go´Morgen Danmark på TV2.

Nu har han kastet sin kærlighed på sin kulinariske arv fra Sri Lanka og minderne om hans farmors gryder. Rejserne rundt i Sri Lankas kulinariske landskab står klarere end nogensinde, og er nu ført til, at David de Silva i 2016 startede brandet KANDY SPICES, som laver krydderi blends, chili saucer og pop up arrangementer. Siden har han arbejdet intenst med det srilankanske køkken for at ramme de autentiske smage præcist, og det er nu tid til at resten af verden også skal opleve det srilankanske køkken.

Sri Lanka
Den tropiske ø Sri Lanka i det indiske ocean byder på lange hvide sandstrande, kokospalmer og fantastiske madoplevelser. Farvestrålende retter med masser af eksotiske krydderier er kendetegnet for det srilankanske køkken, og der er god grund til landets popularitet blandt madelskere over hele verden.

Snyd ikke dig selv for en lille bid af Sri Lankas fantastiske krydderier, og book din plads nu

Adresse: Gammel Kongevej 43, 1610 København

Læs mere på: www.kandyspices.com
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223