Hyben! Smag på sensommeren og mød forfatter Ditte Christina Lustrup

Presented by Kogebogeriet ApS

En frugt, der vokser vildt overalt i Danmark, har en fantastisk lækker smag og en enestående sundhedsprofil! Hyben er en alsidig og bæredygtig spise, som lige nu er i højsæson. Derfor kan du d. 5. september møde forfatter Ditte Christina Lustrup, som står bag den første danske bog dedikeret til hyben, smage på lækre hybenretter og høre om frugtens mange enestående egenskaber.

Hyben en af de mest bæredygtige fødevarer, vi kan sætte på bordet. Fordi den findes ude i vores natur, kræver det ikke ressourcer til opdyrkning, og den skal heller ikke transporteres flere tusinde kilometer som nogle andre frugter og grøntsager bliver det.

Hyben har en unik, rig og delikat smag, der kan bidrage med nye, interessante smagsnuancer både i det varme, kolde, søde og salte køkken. Smagsmæssigt er hyben nærmest en hybrid mellem frugt, bær og grøntsag, hvilket gør den meget anvendelig i et utal af retter.

Bogen byder på en introduktion til hyben og vildroser, frugtens næringsværdi, og 37 smagsrige opskrifter med hyben, alle veganske, samt praktisk information om plukning og udkerning, som ikke behøver være så besværligt.

Ditte Christina Lustrup er uddannet i Ernæring og Sundhed og har arbejdet som freelancejournalist for det internationale magasin Organic and Wellness News. Ditte har tillige flere års erfaring med at skabe sunde, velsmagende opskrifter, både til flere firmaer samt til sin egen blog, hybenliv.dk samt dittechristina.com.

MENU:
Forret: Forskellige sprøde bruchettas med hybenvariationer
Hovedret: Blød og delikat hyben-risotto toppet med friske urter

Du kan selvfølgelig købe bogen på dagen og få den signeret af Ditte.

Address: Guldbergsgade 10

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.