Is workshop

Præsenteres af Something Frozen

Kom til is-workshop hos Something Frozen og lær at lave din egen is!


Vi starter med en lille introduktion til is og de tekniske udfordringer ved at lave is. Herefter bliver I sat sammen i grupper af 2-3 personer, og I skal nu kreere jeres egen is med et bredt udvalg af smagsgivende ingredienser. Det handler om samarbejde, håndværk (håndkraft) og kreativitet med smage. Vi bruger både ingredienser som man måske ikke nødvendigvis forbinder med is, samt et udvalg af "tøm køkkenskabet" ingredienser - hermed kan lysten til at lave en dessert være med til at mindske madspild. Jeres is fryses med tøris, så den er klar til at spise med det samme - og alle grupper for lov til at lave is to gange. Børn er velkommen i følgeskab med voksne.


Under is-workshoppen byder vi på et glas forfriskende bobler fra Copenhagen Sparkling Tea - en helt ny måde at nyde bobler på - og de fås med og uden alkohol.


Efter workshoppen får I en opskrift samt "tips & tricks" med hjem, så I kan kan fortsætte med at lave is derhjemme - med eller uden en ismaskine eller ej. 


Er du allergisk/intolerant overfør mælkprodukter eller æg, så gør os venligst opmærksom på dette efter tilmelding via info@somethingfrozen.com 


Seneste tilmelding er dagen før eventet.Adresse: Something Frozen, Ravnsborg Tværgade 7, 2200 Copenhagen N

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223