Klassisk Dansk julemiddag kursus

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

KLASSISK DANSK JULEMIDDAG
Onsdag den 5. december på dansk
Torsdag den 6. december på engelsk

Begge dage kl. 17.00 – 22.00

Bliv verdensmester i den Danske Julemad.

Får du stress bare ved tanken om at skulle lave årets julemiddag, ikke er særligt øvet i disciplinen eller trænger til ny inspiration, så deltag i vores kursus. Her vil Trine lære dig både at planlægge og at lave den skønneste julemiddag med både tradition og fornyelse samt hjælpe dig med at udvikle dine egne opskrifter, der passer dig og din familie.

Trine elsker julen og dens traditioner. Hendes julemiddag bygger på generationers traditionelle jul tilføjet hendes egne traditioner. Hun har lavet julemiddag til sin familie i mange år og tør påstå, at hun behersker middagen til perfektion.

På kurset vil du lære følgende:

At planlægge middagen, så du undgår stress
At stege en and, så den bliver både saftig og sprød
At lave en velsmagende sauce
At lave perfekte brune kartofler
At lave velsmagende grønt tilbehør
At lave risalamande med kirsebærsauce

Når vi er færdige med at lave maden, vil vi spise sammen, drikke et glas vin og dele vore julehistorier.

Der vil blive serveret kaffe, te og vand ved ankomsten. Der er max 12 deltagere.

Efter Trine har fortalt lidt om dagens emne og givet instruktioner, vil du få udleveret forklæde og anvist en arbejdsstation.
Inden du går, vil du få udleveret alle opskrifterne.

Lidt om Trine
Trine er ekspert i moderne nordisk mad og en dedikeret ambassadør for bæredygtige løsninger, økologiske og lokale råvarer samt mad lavet med kærlighed. Hun rejser over hele verden, hvor hun holder foredrag, underviser, og laver mad til mange forskellige events. Hun er madskribent og kogebogsforfatter og har skrevet 10 kogebøger på dansk og 6 på engelsk.

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København Ø

Læs mere på: https://www.hahnemannskoekken.dk/madkurser/klassisk-julemiddag
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.