Kokke mod Cancer, vol. 7

Præsenteres af www.kokkemodcancer.dk

Kokke mod Cancer

Søndag d. 13. marts 2022 byder Kokke mod Cancer for syvende gang velkommen til en aften, hvor vi hylder livet og erklærer kulinarisk krig mod kræften.

Klokken 18:00 inviterer vi inden for på Restaurant Kanalen - hvor vi i øvrigt startede Kokke mod Cancer i 2015 - til en hjertevarm aften i kærlighedens og velsmagens tegn.

Som altid bestræber vi os på at gøre Kokke mod Cancer til en uforglemmelig oplevelse, og vi er derfor stolte over at kunne præsentere følgende kokke, som med garanti både vil henrykke, overraske og udfordre med deres kreationer.
Da flere retter ikke er bekræftet, og vi har det med at blive inspireret, vil menuen blive løbende opdateret.

 

Østers og diverse snacks
Hjalte Jørgensen Pohlentz - Fiskerikajen

Kasper Tind Hasse - Falsled Kro

Olli Simony - Madkastellet

 

Saltet helleflynder med solbærgrene og peberrod

Jonas Christensen - Høst

Sprutte med pattegris, luftig kartoffel og kaviar

Rasmus Leck Fischer - Gastronomisk Innovation

 

TBA

Carsten Sand - Restaurant Delphine

 

TBA
Theis Brydegaard - Restaurant Alchemist

 

Vagtel, skorzonerrødder, miso og lang peber

Yves Le Lay - Á Terre

 

TBA

Nicolai Mentzler - Kokke mod Cancer

 

Petits fours
Peter Yung Worth Jacobsen - Restaurant Kanalen


Til alle retter serveres et vinmatch, en cocktail eller tilsvarende af Gin Isabel fra Sanders.
Aftenen rundes af med kaffe og te.



Adresse: Wilders Plads 2, 1403 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.