Søndag d. 13. marts 2022 byder Kokke mod Cancer for syvende gang velkommen til en aften, hvor vi hylder livet og erklærer kulinarisk krig mod kræften.
Klokken 18:00 inviterer vi inden for på Restaurant Kanalen - hvor vi i øvrigt startede Kokke mod Cancer i 2015 - til en hjertevarm aften i kærlighedens og velsmagens tegn.
Som altid bestræber vi os på at gøre Kokke mod Cancer til en uforglemmelig oplevelse, og vi er derfor stolte over at kunne præsentere følgende kokke, som med garanti både vil henrykke, overraske og udfordre med deres kreationer.
Da flere retter ikke er bekræftet, og vi har det med at blive inspireret, vil menuen blive løbende opdateret.
Østers og diverse snacks
Hjalte Jørgensen Pohlentz - Fiskerikajen
Kasper Tind Hasse - Falsled Kro
Olli Simony - Madkastellet
Saltet helleflynder med solbærgrene og peberrod
Jonas Christensen - Høst
Sprutte med pattegris, luftig kartoffel og kaviar
Rasmus Leck Fischer - Gastronomisk Innovation
TBA
Carsten Sand - Restaurant Delphine
TBA
Theis Brydegaard - Restaurant Alchemist
Vagtel, skorzonerrødder, miso og lang peber
Yves Le Lay - Á Terre
TBA
Nicolai Mentzler - Kokke mod Cancer
Petits fours
Peter Yung Worth Jacobsen - Restaurant Kanalen
Til alle retter serveres et vinmatch, en cocktail eller tilsvarende af Gin Isabel fra Sanders.
Aftenen rundes af med kaffe og te.