Kokketræf for mindre producenter

Præsenteres af Omegn & Venner

Glæd dig til en aften i selskab med en håndfuld af Danmarks bedste madhåndværkere. Kom til family style middag med små råvareproducenter og nogle af landets bedste kokke.

Omegn & Venner inviterer en håndfuld gæstekokke på besøg til at tilberede en fem-retters menu lavet på råvarer fra Omegn & Venners producenter. Aftenens kokketeam består af Theis Brydegaard fra Kadeau, Anika Madsen fra Roxie, Bjørn Jacobsen fra Gorilla, Morten Buhl fra Palægade og Claus Skjærbæk fra Le Saint Jaques. Og naturligvis kokkerer Denny og Thomas fra Omegn & Venner også selv til gæsterne.

Hos Omegn & Venner banker hjerterne for det økologiske, det lokale og det gode danske madhåndværk. Det samme gør det hos deres nøje udvalgte producenter, der præsenterer ingredienserne til aftenens langbordsmiddag. Mens I nyder aftenens eksklusive menu er baren åben for køb af drikkevarer.

Godt at vide:

  • Fem-retters middag inkl. snacks
  • Family style dinner (forvent, at du kommer til at tale med dine medspisende)
  • Vand inkluderet
  • Vin, øl og andre drikkevarer til salg på aftenen

Eventen præsenteres af Omegn & Venner & TorvehallerneKBH



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
fredag 30. aug. 2019 kl. 17:30 - 22:00
á 500,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223