Kokketræf med Omegn & Venner

Presented by Omegn & Venner

Omegn & Venner invites to a lunch with local producers and high-quality products.

The menu is made for this year's Copenhagen Cooking, by some of Denny & Sarah's colleagues and friends.

The event is in collaboration with TorvehallerneKBH


Menu

You can look forward to a seasonal lunch in collaboration with:

Annika Madsen, Fasangården


Morten Buhl and Simon Olesen, Møntergade


Claus Skjærbæk, St. Jacques


Theis Brydegaard, Alchemist


Bjørn Rosendahl, Brugbar



Address: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.