Kom til langbordsmiddag i Nordhavn m. LETZ SUSHI

Præsenteres af LETZ SUSHI

Vær med, når vi dækker op til sensommerhygge i det smukke Nordhavn den 29. august fra 18.00-21.00. Menuen står på en frisk starter, smagfuld sushi & sprød salat samt en sød dessert med et syrligt tvist af yuzu, når vi byder velkommen ved vores restaurant i den nye bydel.


Hos LETZ SUSHI har vi gjort det nemt at vælge bæredygtigt. Fx serverer vi kun økologiske ris. Det betyder, at vi mindsker kvælstofudledning og brugen af sprøjtemidler - og ikke alene får vi en renere råvare, den er også mere velsmagende, hvis du spørger os. Vi bruger udelukkende certificerede fisk i alle vores restauranter. Det betyder, at vores fisk & skaldyr er fanget eller produceret på en måde, så hverken havbunden eller det marine liv ikke tager skade. Hos os kan du nyde med en ekstra god smag i munden.


MENUEN


Starter: Carpaccio af sandart, ponzu med æblecidereddike, friterede hvidløg & urter.


Main: Salat med grillet kål & løg, mizuna, radiser, soya-rimmet havørred & japansk dressing. Inside out rulle med purløg, rygeost & havørred. 


Dessert: Frisk frugt & bær fra Birkemosegaard, vaniliecreme & yuzu-marengs.


Prisen for 3 retter er 295 kr. Vi glæder os til at forkæle dig og dine smagsløg i samarbejde med Fiskerikajen og Birkemosegaard, som leverer råvarer af allerbedste kvalitet til menuen.Adresse: LETZ SUSHI Nordhavn, Bordeauxgade 2, 2150 Copenhagen

onsdag 29. aug. 2018 kl. 18:00 - 21:00
á 295,00 kr.
+ 21,00 kr.MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223