Kombucha Workshop

Præsenteres af Læsk @California Kitchen Vesterbrogade

Lær at brygge velsmagende kombucha og få gode tricks til dos and don'ts, når du skal i gang med at fermentere læskedrik.

Mulighederne i kombuchabrygning er uendelige og med den rigtige viden, kan du nemt brygge din egen probiotiske og perlende læskedrik. Kombucha har været kendt i over 2000 år og den fermenterede te-drik er både kendt for sine gode egenskaber og fantastiske smag.

Hvad lærer du på workshoppen:

- Hvad er fermenteringen og hvad betyder det i kombucha-brygning
- Hvilke teer og sukkerarter er bedst at brygge med
- Hvilke faktorer har betydning for din kombucha-fermentering
- Opskrifter du kan tage med hjem.

Hvad får du?

- Et oplæg om kombuchabrygning og bryggeriet Læsk
- En kombucha tasting
- Guided kombucha brygning
- Dit helt eget kombucha bryggesæt med glas, te og starter kultur (SCOBY)
- Snacks mens vi brygger
- En Kombucha Cocktail til at slutte af på

Om instruktøren:

Brygmester og co-founder af Læsk, Eric Sponseller har 10 års erfaring med at brygge kombucha og har de sidste syv år arbejdet med at udvikle og brygge kombucha i kommerciel skala.


Om holdet:

Der er tale et lille eksklusive hold med maks. 20 deltagere.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Eric, Line og Mette giver personlig feedback og kan svare på de spørgsmål du må have.

VI glæder os til at møde jer :)

Læsk // Line, Eric & Mette

Adresse: Vesterbrogade 58, 1620 København

Læs mere på: https://www.laesk.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.