Kursus: Sushirulle (kaburimaki) for øvede

Præsenteres af Sakana

Lær at sammensætte og lave kaburimaki, som japanske sushikokke gør det i Tokyo.

Perfekte sushiruller med tilbehør uden på rullen, også kalder kaburimaki, er ikke det nemmeste lave. Hele smagsoplevelsen afhænger af, at der skabes en harmonisk balance mellem fyldet inden i rullen og tilbehøret uden på rullen. Det ene må ikke overdøve det andet.

Der er mange forskellige trin, du skal igennem for at lave den perfekte kaburimaki, og dine knivteknikker bliver udfordret. Jeg vejleder og viser dig, hvordan du laver velsmagende kaburimaki, som også er en fryd for øjet.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til, hvad forskellen er på autentisk japansk kaburimaki ruller og europæiske kaburimaki ruller.
Du lærer, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der købes fisk og skaldyr til kaburimaki hos en fiskehandler.
Du arbejder med flere forskellige skæreteknikker til, at preppe grøntsager og fisk til selve fyldet og tilbehøret uden på rullen.
Du arbejder med forskellige japanske skæreteknikker til, at skærer silkebløde fiskeskiver i en ensartet størrelse, så de egner sig til at beklæde sushirullen.
Du lærer at bruge forskellige håndteknikker til, at lave velsmagende og aromatisk kaburimaki ruller.

Trin for trin lærer du at lave 2 forskellige kaburimaki ruller.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave 2 forskellige kaburimaki ruller.
I alt 16 stykker sushi, som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små, eksklusive hold med maks. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Zoë giver personlig feedback.

Pris

665 kr. per person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 2. september 2018 kl. 12.00-14.00 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1714 København V.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 21. august 2018.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer:

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.


Adresse: Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1714 København V

Læs mere på: zoeescher.com/
søndag 2. sep. 2018 kl. 12:00 - 14:00
á 665,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223