La Batalje - Fyraftenspétanque og franske shots

Præsenteres af boulebar

Sluk computeren, lås kontoret, kom og spil! Saml dine kolleger til en fredags-after work, hvor franske shots og en turnering i ublodig alvor vil give jer en kollegial oplevelse, I sent vil glemme. Allerede midt på eftermiddagen sætter vi boulenørder fra Boulebar gang i en konkurrence med masser af nerve og masser af sjov. Tilmeld dit hold, og dyst mod andre virksomheder. De, der står øverst på sejrsskamlen til sidst, løber af med en guldpokal og en aften på Boulebar for 10 personer.

Oplægget er helt enkelt. Det er ligegyldigt, om du er total nybegynder eller erfaren petanque-proff. Med en sikker vindermentalitet og lidt held skal du nok nå langt! Vores guider forklarer hvad der skal ske og hjælper med tips og tricks. I spiller mindst seks matches, inden den nervepirrende finale går i gang.

Billetprisen inkluderer pétanqueturnering og franske charcuterier for tre personer. Herudover vil der naturligvis være frankse shots, champagne, cider, vin, øl og alle mulige andre skønne drikkevarer til salg.

Adresse: Nørregade 18

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223