Lær at lave den legendariske franske tartiflette

Præsenteres af Ma Poule

Ost, kartofler, creme fraiche og bacon samlet en i himmelsk mundfuld. Tartiflette er en traditionel fransk egnsret fra alperegionen Savoie, men nydes i dag over hele Frankrig. Nu kan du lære at lave den skattede franske klassiker til Ma Poules Tartiflette-workshop.

Kom med i køkkenet og lær om historien, råvarerne og hvordan du selv kokkererer tartiflette. Vi tilbereder retten med autentiske og økologiske produkter fra små franske landbrug. Vi slutter af med at nyde vores hjemmelavede tartiflette i fællesskab.

Workshoppen styres af Ma Poules huskok Frederik Pépin der er fransk madambassadør ind til benet og deler med glæde ud af sin store viden om det franske køkken.

Menuen inkluderer selvfølgelig jeres egen tartiflette og dertil et glas vin eller anden drik.

Godt at vide:
• Til workshoppen inddeles du i en gruppe á fire personer, hvor I sammen laver en tartiflette til deling (der er nok til alle).
• Prisen er inklusiv en drink (vin, øl eller vand)
• Deltagerne skal være min 12 år for at kunne deltage

Eventen præsenteres af Ma Poule & Torvehallerne CPH



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
søndag 1. sep. 2019 kl. 11:00 - 12:30
á 155,00 kr.
+ 21,00 kr.
søndag 1. sep. 2019 kl. 13:00 - 14:30
á 155,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223