Ost, kartofler, creme fraiche og bacon samlet en i himmelsk mundfuld. Tartiflette er en traditionel fransk egnsret fra alperegionen Savoie, men nydes i dag over hele Frankrig. Nu kan du lære at lave den skattede franske klassiker til Ma Poules Tartiflette-workshop.
Kom med i køkkenet og lær om historien, råvarerne og hvordan du selv kokkererer tartiflette. Vi tilbereder retten med autentiske og økologiske produkter fra små franske landbrug. Vi slutter af med at nyde vores hjemmelavede tartiflette i fællesskab.
Workshoppen styres af Ma Poules huskok Frederik Pépin der er fransk madambassadør ind til benet og deler med glæde ud af sin store viden om det franske køkken.
Menuen inkluderer selvfølgelig jeres egen tartiflette og dertil et glas vin eller anden drik.
Godt at vide:
• Til workshoppen inddeles du i en gruppe á fire personer, hvor I sammen laver en tartiflette til deling (der er nok til alle).
• Prisen er inklusiv en drink (vin, øl eller vand)
• Deltagerne skal være min 12 år for at kunne deltage
Eventen præsenteres af Ma Poule & Torvehallerne CPH
Tartiflette
En drik