Smørrebrøds værksted med Hallernes Smørrebrød

Præsenteres af Magasin Du Nord

Smørrebrød har aldrig været helt yt. Men i de senere år er det dissideret blevet in - blandt andet fordi butikker som Hallernes Smørrebrød har formået at forfine og modernisere smørrebrødet uden at gå på kompromis med det traditionelle. 

Men hvordan gør man det? Hvorfor er salatblade bandlyst, og hvordan bruger Hallernes Smørrebrød arkitekturen i smørrebrød? 

Svaret får du når du på denne workshop møder medstifter Lars Hilfling og de garvede smørrebrøds jomfruer, som fortæller om deres overvejelser og tanker bag Hallernes populære dansk smørrebrød.

I små hold skal deltagerne lave de bedste og flotteste variationer af tre stykker smørrebrød. Der bliver stillet ingredienser, pynt og råvarer frem til udvikling. Smørrebrødene stilles frem og bliver bedømt af smørrebrødspanelet og de andre deltagere på holdet. Når de flotteste smørrebrød er kåret er der fælles spisning og man får lov at smage på sine egne smørrebrøds kreationer.

For 250 kr. får du tre stykker smørrebrød af din egen kreation samt to valgfri vin, øl eller vand.
Kig forbi, når smørrebrødet tages til nye højder, forankret i gamle traditioner, hvor intet er for fint og intet for avanceret.Adresse: Magasin Du Nord, Kgs. Nytorv 13, 1095 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223