Lær at lave sushi - sushiskole for børn (9-13 år)

Præsenteres af Letz Sushi

Hvad skal børnene lave i efterårsferien? Lad dem bruge en dag i LETZ SUSHIs kokkeskole i hyggelige omgivelser med fokus på at have det sjovt.

Vi inviterer børn mellem 9-13 år til en dag i fiskens tegn, hvor vi garanterer en lærerig dag med en masse grin og hygge. I kokkeskolen lærer børnene blandt andet omkring bæredygtige råvarer og de fisk, vi benytter. Derudover får de viden omkring de drilske sushi-ris og hvordan man forbereder grøntsager og fisk.

Børnene vil lave deres egen sushi, som kan tages med hjem og vises frem (og naturligvis spises). Vi benytter børnevenlige ingredienser og garanterer en fantastisk smagsoplevelse for hele familien. Vi laver i alt 3 forskellige typer af ruller sammen.

LETZ SUSHI stiller alle råvarer og materialer til rådighed - som for eksempel vores økologiske ris & certificeret fisk, så børnene kan lave og spise sushi med god samvittighed.

Lyder det som noget for dit barn? Alt du skal gøre er at købe en plads i køkkenet og møde op på adressen herunder.

Kurset bliver afholdt tirsdag d. 16 oktober 2018, kl. 11.00-13.00, i vores flotte restaurant centralt placeret tæt på Kongens Nytorv, midt på Store Kongensgade.

Vi glæder os til en sjov dag med spændende viden og læring!

I er velkommen til at ringe til os på 3137 5355 ved eventuelle spørgsmål.

Adresse: LETZ SUSHI, Store Kongensgade 44, 1264

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223