Lær at smage på olivenolie som de professionelle

Præsenteres af Restaurant Paustian og Olive Oil Copenhagen

Kom til en guidet olivenoliesmagning og -foredrag med Olivenolie Sommelier og kok Christina Elver. Under smagningen tager hun jer med gennem ekstra jomfru olivenolier af særlig høj kvalitet. Få svar på spørgsmål som, ”Hvad er en premium quality olivenolie?”, ”Hvorfor er det vigtigt at vælge en filtreret olivenolie?” og ”Hvordan kan man smage om en olivenolie er frisk?”.

Christina introducerer jer for professionel smageteknik. Sammen smager I jer igennem tre forskellige varianter af førstekvalitets olier: En mild Arbequina, en medium Picual og en kraftig Hojiblanca.

Undervejs lærer I om;

  • Premium Quality Vs. Almindelig kvalitet
  • Filtreret Vs. U-filtreret
  • 5 tips til at vælge frisk olivenolie
  • Foodpairing

Alle olier kommer fra spanske økologiske producenter med fokus på bæredygtighed. Med i billetprisen følger en flaske spansk økologisk Premium quality ekstra jomfru olivenolie 500 ml. fra Olive Oil Copenhagen til en værdi af 298 kr.



Adresse: Festivalcentrum, Israels Plads

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.