Lær at udskære og tilberede en hel kylling - kl. 14

Præsenteres af Løgismose

Hos Løgismose har den franske fritlevende Label Rouge kylling altid stået vores gastronomiske hjerte nær. Men for nogle synes det grænsende til det uoverskuelige at købe en hel kylling for så at udskære den selv.

Til Store Smagedag fredag 7. juni kl. 14.00 kan du under kyndig kokkevejledning lære at udskæreen hel Løgismose-kylling for derefter at marinere din egen lørdagskylling med Piment d’Espelette og citron. Under kurset er der rig mulighed for at spørge vores kok om tips og tricks, nyde et glas vin – og du får selvfølgelig din lørdagskylling med hjem, så du kan sætte den i ovnen, tilberede den hjemme og nyde dit mesterværk !

Bemærk: Der afholdes også kursus kl. 16.00 – kun 10 pladser pr. kursus.

Adresse: Løgismose, Nordre Toldbod 16, 1259 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.