Llama 4th Anniversary Pop-up Dinner: Maido (Lima, Peru)

Præsenteres af Llama

I anledning af, at Llama fejrer 4 års fødselsdag har vi inviteret verdens #1 latinamerikanske restaurant: Maido fra Lima, Peru til en ekstraordinær pop-up middag på Llama tordag d. 5. april 2018 kl. 19.00

Maido og køkkenchef Mitsuharu ”Micha” Tsumura har om nogen introduceret verden for det originale japansk/peruvianske fusionskøkken Nikkei, hvilket bl.a. var til stor inspiration for Llama, da vi for fire år siden præsenterede det latinamerikanske køkken i København.

Maido er verdens bedste latinamerikanske restaurant ifølge den anerkendte brancheliste 50 Best Restaurants 2017 (www.theworlds50best.com/about). Maido blev desuden valgt som nummer 8 i verden sidste år på samme liste. Omverdenen har virkelig fået øjnene op for det Peruvianske cuisine de sidste par år. Det er derfor med stor glæde at vi nu kan byde velkommen til Maido i København og fejre denne store aften sammen med vores gæster.

Maido har udarbejdet en særlig menu til Llama på 8 serveringer og chefkok Micha Tsumura og hans team, i samarbejde med Llama køkkenchef Andrew Valenzuela og Llama, vil sørge for at gæsterne denne aften får en unik oplevelse af Peruviansk Nikkei når det er bedst.

Pop-up middagen koster 700kr. Det vil desuden være muligt at tilvælge en særlig vinmenu til 450kr.

Adresse: Lille Kongensgade 14, 1074 København K

Læs mere på: llamarestaurant.dk

Der er ingen ledige datoer og restauranter


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223