Mad & Mad: Kan man spise tang?

Præsenteres af Tænketanken Frej

Fremtidens bæredygtige forbrug og produktion kræver, at vi ændrer vores kostvaner. Men hvad skal vi spise? Vi skal da spise tang, vil nogle mene.

Frej har derfor inviteret Simon Marcussen fra Dansk Tang, der producerer alskens slags spiselig tang, med til Copenhagen Cooking & Food Festival. Kom med når Tænketanken Frejs Mad & Mad-event og bliv klogere på potentialet og udfordringerne ved havets ukrudt, som siges at være 100% bæredygtigt og samtidigt fuld af sunde næringsstoffer.

Hvad går konceptet Mad & Mad ud på?
- Frej laver et måltid mad
- En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt - med dig og 19 andre madelskere
- Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer
- Det er gratis at deltage


Menu

Et let måltid med forskellige slags tang



Adresse: Festivalpladsen / Cooking Stage, Israels Plads 1, 1361 København

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.