Anderledes madprojekter

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

FØDEVAREBANKEN, BYBI & LØS MARKET
Kom og vær med til vores næste Food & Talk - det bliver en inspirerende aften, hvor vi taler om bæredygtige måder at leve på generelt og i storbyen!

Vi er glade for, denne aften, at kunne byde velkommen til stifter og CEO i Fødevarebanken, Karen-Inger Thorsen, Oliver Maxwell, stifter og direktør i Bybi samt Frédéric Hamburger, grundlægger af LØS Market.

Med dette flotte line-up kan det kun blive en interessant aften, hvor vi tager en vigtig snak om madspild, bæredygtig levevis og råvarer.

I de sidste 5 år er Danmark blevet en af de førende europæiske lande i kampen mod madspild, men i 2015 lå vi også på 2. pladsen i Europa for affaldsproduktion.
Hvordan kan disse perspektiver være katalysator for et mere bæredygtigt og inkluderende samfund, hvor vi passer på hinanden og naturen? Det taler vi om denne aften!

Eventet er på dansk.

Du er velkommen tidligere - huset er åbent.

Billetten koster 150 kr. inkl. en lækker vegansk suppe.

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København Ø

Læs mere på: hahnemannskoekken.dk/begivenheder/food-and-talk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.