MAD SPILD OG FØDEVAREBANKEN

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

MAD SPILD OG FØDEVAREBANKEN
Food & Talk | Mandag, den 12. november | Kl 18.30

MAD SPILD OG FØDEVAREBANKEN
Kom og vær med til vores næste Food & Talk!

Vi er glade for denne aften at kunne byde stifter og CEO i Fødevarebanken, Karen-Inger Thorsen, velkommen til en vigtig snak om mad spild. I de sidste 5 år er Danmark blevet en af de førende europæiske lande i kampen mod mad spild.

Fødevarebanken blev stiftet i 2008 som en frivillig sammenslutning. Det var den første institution i de nordiske lande til systematisk at reducere mad spild i stor skala, ved videredistribuering af sund mad til social udsatte. I 2017 skabte Fødevarebankens team 2.285.000 meals ud af 914 ton overskudsfødevarer, på dagligt niveau betød det et 3 tons mad hver dag blev videredistribueret istedet for at gå til spilde. Hver eneste dag, året rundt i alle dele af Danmark kunne de serverer 6.200 måltider til socialt udsatte med et stort behov for et næringsrig og sund måltid. Join os til mad og en snak om mad spild - vi glæder os til at Karen-Inger deler sine erfaringer og store viden om emnet. Eventet er på dansk.

Dørene åbner kl. 18.30 hvor du kan købe en drink i baren.
Billetten koster 150 kr. inkl. et lækker suppe.

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København Ø

Læs mere på: https://www.hahnemannskoekken.dk/begivenheder/mad-spild/
mandag 18. feb. 2019 kl. 18:30 - 21:30
Udsolgt
á 150,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223