Madskole over åben ild med Adam Aamann

Presented by Madens Folkemøde

Det eneste du har brug for er et bål. Nu kommer sommeren, du har været spærret inde af vinter og corona så længe du kan huske, og du vil aldrig indenfor igen. Adam Aamann kommer og laver madskole over åben ild og gløder med asparges, bær, spæde kål, østers, lever og nye kartofler. Det er både simpelt og ambitiøst på samme tid, det er lynkurset i madlavning under åben himmel, og din sommer bliver aldrig den samme igen.

Menu:
Hel grillet knurhane eller multe med vinaigrette af østers, persille og nye løg

Hvide og grønne asparges bagt og grillet i bål med æg, kørvel, estragon og pisket smør

Grillet lammelever penslet med bær-BBQ, grillede og syltede løg i fladbrød med brændenælder og urtedyppelse

Nye bålbagte kartofler i salat med radisser, nye grilllede gulerødder, forårsløg vendt i vinaigrette m løvstikke, dild og persille

Rabarberkompot og friske jordbær i bålpandekage med hyldeblomst sabayonne.

 

Der er 30 pladser på denne helt særlige madskole. De koster 50 kr. pr. styk.



En del af Madens Folkemøde

Over 2 dage mødes vi og udveksler holdninger, viden og madglæde. Målet er blive klogere både på maden, os selv og hinanden.

Madens Folkemøde foregår den 3. og 4. juni 2022.

Følg Madens Folkemøde her:

Facebook 
Nyhedsbrev
Hjemmeside

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.