Sarah Backer Vangsted

Presented by Hahnemanns Køkken København

Food & Talk | Mandag d. 7. januar | Arrangement starter kl. 19.00

Martin Kongstads seneste bog “Kokken der holdt op med rødme" handler om den Københavnske madscene. Trine Hahnemann har sat Martin Kongstad i stævne på hendes sted på Østerbro til en snak om bogen, og ikke mindst det København, som de begge er vokset op i, og som Trines nye bog Copenhagen Food handler om.

Martin og Trine har kendt hinanden siden de var 13 år gamle og gik i Thomas P. Hejles ungdomsklub på Nørreport. Siden var de nære venner gennem en vild ungdom, delte en lejlighed i Nørre Farimagsgade, hvor Trine lærte Martin at lave mad, ikke mindst pizza og kylling i karry med vindruer. De drømte begge om at blive forfattere og nu kan de begge kalder sig det.

Kom og hør Martin læse op fra sin bog, og samtale med Trine, om det univers de begge kender så godt fra begge sider af komfuret.

"Martin Kongstad tegner et præcist og lumsk portræt af Københavns gastronomiske elite ”Kokken der holdt op med at rødme”.

Magne Oldenberg griber chancen, da han får muligheden for at bryde ud af sin fars skygge og åbne sin egen ambitiøse restaurant. Endelig kan han indfri sin drøm om den ultimative anerkendelse – en Michelin-stjerne. Men drømmen har en ultimativ pris

Martin Kongstad har dyb indsigt i den buldrende og innovative Københavnske madscene fra sin erfaring som madanmelder og madjournalist. I "Kokken der holdt op med at rødme" skildrer han på troværdig og satirisk vis et lukket miljø, hvor den mindste fejl i de perfektionistiske serveringer kan få katastrofale konsekvenser."


Praktisk information
Arrangement starter kl. 19.00 - du er velkommen tidligere til et glas vin eller lign.
Dette er et arrangement på dansk. Billetten koster kr. 150 inkl. en dejlig vintersuppe, hjemmelavet brød og præsentation af bogen.

Address: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København

Read more: https://www.hahnemannskoekken.dk/begivenheder
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.