Merroir Trendseminar

Præsenteres af White Guide

Velkommen til White Guide Merroir trendseminar, hvor du kan nippe til alger og tang, høre Helle Brønnum Carlsen tale om maritime trends indenfor gastronomien, diskutere ukendte spiselige dyr fra havet og prøve rå søpindsvin. Pris 385 kr. inkl. frokost. Dagens foreløbige program er:

09.30 Ankomst, registrering og kaffe.

10.00 Velkomst af madanmelder og forfatter, lektor, ph.d Helle Brønnum Carlsen , der er redaktør for White Guide Danmark og dagens moderator.
Helle, der bl.a. er forfatter af bogen, Vores Hav, livretter med skaldyr og bløddyr, giver os indblik i trendsættende Merroirbegivenheder med fokus på innovation i gastronomien og restaurationsbranchen. Du præsenteres også for innovative merroirretter, der har været serveret på danske og færøske restauranter i løbet af 2018.

10:30 Agnes Mols Mortensen (Tari - Faroe Seaweed) fortæller om tang fra Færøerne samt bæredygtig produktion af høj kvalitet.

10:50 Paulie Melnyk fra NXØ Brewery fortæller om tilblivelsen af hans unikke vandkefirperler.

11:10 Kim Jepsen Lauridsen (Fine Nordic Water) lærer os hemmeligheder om de store forskelle på indholdet i, og kvaliteten af, vores vand.

11:30 Jesper Hansen (Fiskerikajen) giver os et unikt indblik i trends og muligheder hos en central leverandør til danske toprestauranter.

12:00 Frokost på SOHO

12:30 Oyster King (Jesper Voss) åbner vadehavsøstersens univers for os og beriger os med sin viden om arter, hvordan de høstes, spises og tilberedes.

12:50 Tilblivelsen af Dagmar. Hvordan udvikles et nonalkoholisk akkompagnement til fx maritime retter.

13:10 Maritime nyttehaver som holdbare og visionære løsninger for fremtidens akvakultur.

13:10 Endelig er det lykkedes os, at overtale Mads Østergaard Clausen (manden bag Arla Unikas mange fantastiske oste) til at introducere os for sit ostelaboratorium og berette om tilblivelsen af sine unikaprodukter, der i dag er nogle af verdens mest eftertragtede og eksklusive oste.

13:40 Mina Oskarsdottir Semlali fra Cacao Barry beretter om tilblivelsen af luksuschokolade til gastronomisk brug.

14:00 Spørgmål fra salen og afrunding.


Adresse: SOHO, Flæsketorvet 68, 1. sal. 1711 København V

Læs mere på: www.whiteguide.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.