Middag med lokale producenter på Rabarbergaarden

Præsenteres af Rabarbergaarden

Smag på det Nordsjællandske spisekammer! Kom til en aften om den nordsjællandske muld og det nærliggende farvand, når Rabarbergaarden samler nogle af de mest ihærdige og dygtige producenter til en særlig aften i deres fine orangeri.

Lokale producenter skyder op af mulden i Nordsjælland. Og denne aften kan I møde nogle af egnens dygtigste og hører om deres arbejde, deres drømme – og naturligvis smage på deres produkter. Den gode samtale fortsætter ved bordet, hvor I sammen nyder en helt særlig middag, tilberedt med råvarer dyrket og avlet på Rabarbergaarden samt fra andre dygtige lokale producenter. Middagen er tilvirket af køkkenchefen Thomas Køster og hans dygtige team af kokke.
Middagen foregår i Rabarbergaardens orangeri med udsigt til himlen, dyrene på folden og de åbne, grønne vidder. Menuen er sammensat af årstidens lokale råvarer og serveres med tilhørende lokale drikkevarer samt kaffe & the.

I Rabarbergaardens restaurant er kun det bedste godt nok. De har fokus på både kvalitet og bæredygtighed – også når de samarbejder med andre leverandører. På den måde gør de hinanden endnu bedre – og det er netop det, du skal smage, føle og høre om denne aften.


Menu

Middagen vil blive tilrettelagt ud fra de lokale råvarer, der er på det givne tidspunkt.

Den vil bestå af seks retter med tilhørende drikkevarer (også lokale) samt kaffe & te.



Adresse: Rabarbergaarden, Holløse Gade 21, 3210 Vejby

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.