Middag på Rabarbergaarden

Præsenteres af Rabarbergaarden

Tag ud af byen og få en helt unik og autentisk gastronomisk oplevelse på RABARBERGAARDEN. 


Kom ud og se hvor det hele begynder og ender. Hvor jorden bliver nænsomt bearbejdet. Hvor frøene bliver sået og planterne sat. Hvor dyrene passes og plejes. Hvor høsten foregår hver dag. Hvor kokke, gartnere og landmænd arbejder tæt side om side for at nå frem til målet:


Vi vil byde velkommen til vores gæster med den fineste gastronomi, som vi kan præstere i autentiske omgivelser.


Aftenen starter ude på gårdspladsen, hvorfra vi vil tage jer igennem Rabarbergaardens univers: Gartnerne vil fortælle om de principper, vi arbejder med i den økologiske og holistiske 'market garden' der udelukkende forsyner restauranten, og underviserne fortæller om formidlingen af bæredygtig havedrift i skolehaverne. På toppen af marken får vi et glas sprøde bobler.


Vi ender igen på gårdspladsen ved restauranten, hvor vi får den første servering mens kulinarisk leder, Thomas Elletoft Køster, præsenterer aftenens mad og drikke. I vil herefter blive ført ind til restauranten, hvor der vil være fire serveringer med tilhørende økologiske og biodynamiske vine. Alle retter er baseret på gårdens råvarer og fisk fra det hav, der ligger blot halvanden kilometer fra gården. Når den sidste bid er taget, rejser vi os, og går ud under tjørnetræet og ved ildstedet serveres kaffe, the, avec og sødt.


Vi siger farvel og tak, når nogen skal nå det sidste tog eller, når gløderne i bålet er brændt ud.


På Rabarbergaarden stræber vi efter; at skabe autenticitet og bæredygtig gastronomi af høj kvalitet til glæde for vores gæster.


Vi glæder os til at byde jer velkommen!


 


 Adresse: Rabarbergaarden, Holløse Gade 21, 3210 Vejby

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223